miercuri, 3 martie 2010

cum sa lasi in urma

Ma tot gandesc..cum am putut sa traiesc intr-o relatie bolnavicioasa ?!!!

Dupa cum a inceput multi cred ca este vorba de actuala mea relatie:)) Ei bine,nu!

Relatia asta este foarte mult diferita de toate pe care le-am avut.

Oricum,revenind,este vorba de o fosta relatie.

Relatia aia a fost cea mai bolnava relatie ever; si eu care credeam ca nu o sa ma mai desprat nici o data de el, totusi nu aspiram la nimic mai mult, probabil ca asta a fost greseala mea, m-am complacut in situatia aia: o relatie bolnava care nu facea decat sa ma umple de nervi si sa-mi provoace migrene pe fiecare zi.

Stateam langa un om ( ca barbat nu pot sa-l numesc nici pana in ziua de azi :)) ) caruia ii gaseam o multitudine de defecte si nici macar 1 calitate.

E trist ca dupa cate faci pentru omul respectiv, iti "multumeste" in cel mai jostnic mod.

Ce e si mai trist e ca astfel de persoane se intalnesc foarte frecvent din pacate ( scursuri ale societatii :)) ) si au un impact puternic asupra psihicului tau facandu-te sa-ti pierzi increderea in toate persoanele, chiar si in cele care ti-au fost aproape foarte mult timp.

Dar D-zeu le vede pe toate si are grija sa-ti scoata in cale persoane care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.

Exact cand iti pierzi orice farama de incredere, orice speranta pentru mai bine, cand juri ca nu vei mai face bine nimanui, iti iese in cale o persoana care se bucura de orice zambet, orice gest, orice privire de a ta si incearca sa faca totul pe placul tau.

Te bucuri cand vezi ca mai exista si persoane care stiu sa primeasca si sa ofere in aceeasi masura.

Acum cand ma uit in urma, pe langa cele cateva momente frumoase pe care pot sa le numar pe degete, vad si o multime de lucruri care m-au indemnat sa fac lucruri..rele pot spune pentru mine si pentru cei din jurul meu.

Mi-am alungat prietenele si prietenii si am vazut in unele lucruri care ma imbolnaveau psihic, ceva benefic pt mine desi era exact opusul.

Acum ma pot bucura de o persoana care ma iubeste sincer  si-mi face totul pe plac.. si lui chiar i-am oferit TOT si nu am regretat.


p.s. [Cand eram impreuna ai spus ca ti-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despartit cred ca e cazul sa te tii de promisiune ]

4 comentarii:

semnat: lilith spunea...

nuu!! sfarsitul e apoteotiiiic !!! jur !!:))))

Demoiselle-Delerium ! spunea...

Imi place cel mai mult ce ai zis la P.S.
Toti cei care promit..nu numai asta,ar trebui sa se tine de promisiune..dar uita..si nu le pasa.
Oricum. E vina noastra ca nu suntem mai nepasatoare,mai tari .

Anka`s Demons spunea...

Stii bibi... eu cred ca orice relatie e magnifica la timpul consumarii ei, atunci sunt reale atat faptele cat si simtirile. Ceea ce crezi dupa despartire si ce ti se mai pare e total eronat deoarece nu mai privesti din interior, iar o concluzie la rece difera foarte mult. Nu mai gandi asa, ai avut, ai iubit intr-un anume fel, acum ai mers mai departe. Bravo!

ColourMePretty spunea...

Subscriu la tot....mai putin prezentul, eu inca incerc sa ma curat si sa scap de un om ce nu vrea sa renunte nici dupa ani.
Finalul...m-a facut sa zambesc, foarte tare.:)