joi, 5 februarie 2009

drunk


Se duce la party fara chef,fiind convinsa ca nu o sa se distreze,prea mult,raceala incepea deja sa'i dea dureri de cap.

Ajunge acolo,atmosfera monotona,exact asa cum se astepta. In final,dupa o jumatate de ora,incepe sa desfaca sticlele si sa bea,impreuna cu prietena ei. Luau fiecare cate o gura,una dupa alta.Dupa alta jumatate de ora,se ridica,si o ia ameteala,la fel si pe prietena ei.Sentimentul era foarte frumos,cel putin ei ii placea.Incerca sa danseze,dar nu reusea decat sa se invarta,fara miscari regulate.

Vine si preietenul ei,dupa ceva timp, o ia in brate si ii promite ca o sa aiba grija de ea.Au dansat,s-au sarutat,si in final ajung intr-un pat. Ea se simtea foarte bine, si in mare parte nu mai era constienta de ce facea,ii tot repeta lui sa-i aduca aminte a 2a zi ce ii spune. Ar fi vrut sa faca mai mult,decat sa se sarute si sa se atinga,dar oamenii din jur impiedicau asta. Prietena ei,care zacea langa ea,cu un tip, se ridica si o roaga sa mearga acasa.

Bineinteles,ca ea nu vroia,dar daca pleca ea,nu mai avea cu cine sa se duca acasa,si nici bani de taxi,asa ca s-a vazut obligata sa plece.

Pana la taxi,nu a facut decat sa abereze si sa mearga in zig-zag.

Ajunsa acasa,se duce direct in baie,si isi da cu apa rece pe fata,in speranta ca o sa-si mai revina si ai ei nu or sa se prinda.Iese din baie,si isi inghesuie toate hainele intr-un dulap.Se duce sa manance ceva,dar reuseste sa manance decat un mar. Bea o cana de ceai,si pleaca in dormitor.Se aseaza in pat,si incearca sa fixeze un punct cu privirea,dar in zandar.Dupa alte cateva cani de ceai,isi mai revine,dar i se face somn,si cade lata in pat.

A2a zi se trezeste cu o puternica senzatie de voma,si o durere ingrozitoare de cap.Se astepta ca el sa o fi sunat,dar degeaba,el nu o sunase.

Se ridica,tinandu-se cu o mana de cap,si cu una de stomac,si se duce la baie.Reuseste sa vomite,si sta cateva minute pe jos sa se calmeze. Isi da cu apa pe fata si se duce sa-si faca o cafea dubla.Dupa ce bea cafeaua isi mai revine,dar durere de cap se accentueaza. 

Se aseaza in pat,gandindu-se la ce va urma...

2 comentarii:

gol spunea...

Las' ca nu mai strica cate o betie din cand in cand!!:))
:D
I'm beac b-)
=))
>:D< ILU!!:X

papy spunea...

sa sti ca are dreptate googoo...:P poate ai sa ma injuri dar...:D...si eu am baut putin astazi:D si chiar pe blocu-l ala...:X...te pup ma