marți, 10 februarie 2009

pretuieste!


cum sa nu pretuiesti viata...

Ieri, pe la 8 dimineata am plecat spre Bucuresti.Pe drum am dat pe la un fast food. In timp ce asteptam sa-mi dea mancarea,intra un domn...

vanzatoarea: Buna ziua domnule X (era prea dimineata ca sa-mi mai aduc aminte exact) , ce mai faceti?

X: bine,de la servici,dumneavoastra?

V: eu..mbine; cu sanatatea?

X: bine!

V: e bine...( si ii vin lacrimi in ochi ),eu..daca nu am stiut sa apreciez viata cand trebuia,acum e prea tarziu..

- poftim! 

Si imi da mancarea,iar eu plec. In drum spre Bucuresti,am dat sa o luam pe bunica,mama fiind la servici,a insistat ea sa mearga.Pana la Hiperdia,ea ma "incuraja"

-Aaaa,am visat eu urat,e de rau,sa vezi ca o mostenesti pe bunicata,o sa ai cancer la san.

Atunci,abia atunci,( tinand cont si de ce vazusem si auzisem la fast food) ,mi s-au rascolit toate sentimentele in mine;vroiam sa lupt;vroiam sa fac ceva cu viata mea,dar cand o auzeam pe bunica,mi se ducea tot cheful.

Cand am ajuns,a trebuit sa astept o ora ,chiar daca aveam programare;ora asta mi s-a parut 1 an,a fost infernala,sa stau cu sufletul la gura,stiind ca in cateva minute mi se poate schimba viata.

Aveam zeci de mii de regrete,ca nu am apreciat ce trebuia,si mai ales,ca am vrut sa imi iau viata.

In final,am intrat in cabinet.

M-am asezat,i-am explicat ca bunica mea a avut cancer la san,si am intrebat daca se poate transmite.

Cand mi-a spus ca totul e ok,si ca noduli mei nu sunt o problema,am fost mai fericita ca nici o data.Am iesit cu zambetul pe buze,si a fost  foarte frumos cand am vazut ca toata familia mea se bucura pentru mine.

Pur si simplu ziua aia nu o sa o uit nici o data,a fost ca o palma,care m-a trezit la realitate.O sa imi schimb viata,da..asta o sa fac.

2 comentarii:

Anka`s Demons spunea...

Multa sanatate, bibi.

papy spunea...

yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,si eu ma bucur pt tine omule...si plus ca ma bucur ca ti-ai dat seama cat de importanta este viatza...te pup ma...si abia ast sa te vad...asa mai zic si eu veste...:*>:D<